92-gruppens behandling af personoplysninger og cookiepolitik

Her kan du læse om, hvordan 92-gruppen behandler personoplysninger.

92-gruppen behandler alle persondataoplysninger i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Således behandles de personoplysninger vi indsamler om dig i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning og Databeskyttelsesloven.

Dataansvarlig 

92-gruppen er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger i forbindelse med websitet 92grp.dk Du finder 92-gruppens kontaktoplysninger nedenfor.

92-gruppen
Vesterbrogade 2B
1620 København V
www.92grp.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvis du har spørgsmål til 92-gruppens behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte:

Troels Dam Christensen
Sekretariatsleder
(mobil) +45 21 72 79 57
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indsamling af personoplysninger

Når du færdes på 92-gruppens’ hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig et af vores arrangementer, tilmelder dig en eller flere af vores mailinglister eller din organisation bliver medlem af 92-gruppen, indsamler vi en række oplysninger om dig.

Vi bruger dine oplysninger til flere forskellige formål, blandt andet til at kunne administrere dit medlemskab, gennemføre arrangementer, udsende nyhedsbreve og mails samt forbedre vores hjemmeside.

I 92’gruppens persondatapolitik kan du læse om hvilke oplysninger vi behandler om dig, formålet med behandlingen, det retlige grundlag for behandlingen samt hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

Cookies

På 92-gruppens hjemmeside gør vi brug af cookies. Vi bruger cookies til bedre at forstå̊ hvordan folk bruger hjemmesiden. Dette hjælper os med at forbedre vores services.

Cookies er små filer der gemmes i din browser, der er designet til at gemme basale oplysninger (f.eks. besøgsindstillinger). De cookies der bruges, er til at forbedre hjemmesiden og indeholder ikke personlige oplysninger der gør det muligt for os at identificere dig.

I 92-gruppens cookiepolitik kan du finde information om hvilke typer af cookies vi bruger, hvordan vi håndterer de indsamlede oplysninger samt hvordan du eventuelt kan slette cookies.

Dine rettigheder

Du har efter EU’s databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til 92-gruppens behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte 92-gruppen. 

  • Du har ret til at få indsigt i dine oplysninger.
  • Du har desuden en ret til at få unøjagtige persondata rettet.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger, hvis der ikke længere er et legitimt behov for at behandle dine oplysninger.
  • Du kan med visse begrænsninger gøre indsigelse mod en behandling af personoplysninger
  • I en række tilfælde har du også ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af personoplysninger om dig baserer sig på samtykke eller kontrakt, og behandlingen udelukkende foregår automatisk, har du med visse undtagelser også ret til dataportabilitet.
  • Du kan desuden gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Hvis vores behandling af personoplysninger baserer sig på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage.  
  • Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen gældende, skal du rette henvendelse via vores kontaktoplysninger nævnt foroven.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder her. https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, 92-gruppen behandler dine personoplysninger på.

Du kan kontakte Datatilsynet her:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
DK-1300 København K
Telefon: +(45) 33 19 32 00
E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

https://www.datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
92-gruppen  

Om 92-gruppen

92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling er et samarbejde mellem 24 danske miljø- og udviklingsorganisationer, der blev dannet i forbindelse med FN's Miljø- og Udviklingskonference i Rio de Janeiro i 1992.

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og bringe dig indhold, der er i overensstemmelse med dine interesser.
Læs mere Jeg accepterer